Wilt u weten of de inzet van lokale Google Adwords Express advertenties echt nieuwe klanten opleveren ?, hier is de uitslag !

Met Ondernemen 2.0 help ik, Patrick Brinkman, ondernemers innovatiever en kostenbesparend ondernemen door hen te helpen met professioneel hands-on advies en uitvoering, in dit geval vooral te ontzorgen in eenvoudig nieuwe klanten vinden zodat de ondernemer kan doen waar hij of zij zelf goed in is.

Voor nieuwe klantenwerving werk ik zelf ook met Google Adwords Express advertenties omdat ik op deze manier direct de juiste doelgroep kan aanspreken en hen kan lijden naar de oplossing van hun probleem, vraag of wens.

In onderstaande uitleg laat ik zien dat de inzet van lokale Google Adwords Express advertenties op zeer voordelige wijze resulteerd in nieuwe klanten werving en naamsbekendheid.

5 Nieuwe Google Adwords Express advertenties

Ik heb 5 nieuwe advertenties aangemaakt met een maximale straal rond Enschede van 65 KM. Bij Adwords Express advertenties is de straal rond uw bedrijf aan te geven van minimaal 25 tot maximaal 65 kilometer of men kan een keuze maken uit plaatnaam, gemeente, provincie of land, dus elke advertentie is doelgericht in te zetten.

De advertenties hebben allemaal het zelfde doel, namelijk: nieuwe klanten vinden.

De advertenties zijn alle vijf iets verschillend van tekst opmaak om zo een goed beeld te kunnen krijgen van wat mijn nieuwe klanten nu precies aanspreekt. Omdat het aanpassen en/of stopzetten van niet goed lopende online advertenties heel eenvoudig is test ik mijn doel met 5 nieuw opgemaakte advertenties.

Conclusie, kosten en resultaten van online adverteren via Google Adwords Express

De best gevonden advertentie tot nu toe, zie bovenaan deze blog pagina, heeft een potentiele doelgroepgrootte van 1628 mensen per maand die op zoek zijn naar mijn dienst, dit binnen een straal van 65 kilometer.

De advertentie is in 2 dagen maar liefst 28.044 keer online getoond aan potentiele nieuwe klanten die op basis van de zoekwoorden in de zoekmachine door Google geselecteerd zijn. Hier vanuit is er 77 keer op de advertentie geklikt, dus hebben 77 potentiele nieuwe klanten binnen een straal van 65 kilometer mijn website actie pagina over lokaal nieuwe klanten vinden bezocht tegen een prijs van € 0,29 per advertentie klik (CPC = Cost Per Click)

Van deze 77 website bezoekers in twee dagen hebben verschillende geinteresseerden mij gebeld en zijn er tot nu toe 6 afspraken gemaakt !

Ik zeg: Dat is binnen 2 dagen TOP RESULTAAT !

Samen zijn de vijf online advertenties binnen twee dagen 31.379 online getoond aan geinteresseerde nieuwe klanten uit mijn regio en hebben totaal nu 102 personen via deze Google Adwords Advertenties mijn website bezocht, daaruit zijn inmiddels 9 afspraken gemaakt. Uiteraard zullen de advertenties 24/7 online blijven en ga ik er vanuit dat ik nog veel vaker benaderd wordt voor Online Marketing Advies en lokale nieuwe klantenwerving.

Conclusie:

Als je Google Adwords Express op de juiste wijze inzet dan bereik je op zeer voordelige wijze de juiste doelgroep en is nieuwe klantenwerving, je bedrijf promoten en naambekendheid vergroten kinderlijk eenvoudig !

Zelf geen ervaring met online adverteren?

Dan is Ondernemen 2.0 voor u de oplossing !

Wilt u ook veel meer nieuwe klanten ?

Dan heb ik voor u een speciale actie aanbieding waarbij ik uw nieuwe klantenwerving en naamsbekendheid een enorme BOOST kan geven, lees er alles over op de volgende website: KLIK HIER

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 085-0655416

Ondernemen 2.0 by Patrick Brinkman